meteocat predicció 8 dies

Les zones avisades habitualment seran agrupacions de comarques, però cal tenir present que el temps violent sovint afectarà només un o alguns municipis amb avís, ja que es tracta de fenòmens meteorològics molt locals. Els llindars de temperatura mínima i màxima extrema i els llindars de ratxa màxima de vent es distribueixen territorialment, trobaràs més informació en aquest enllaç. Metadades de símbols, També es pot obtenir una llista dels municipis al següent recurs: Predicció pels pròxims dies. El mapa de símbolos con la predicción meteorológica general de Cataluña se actualiza diariamente a las 8.00, a las 11.30 y a las 19.00 horas, aproximadamente.Se elaboran dos mapas diarios, uno representativo de la mañana y otro de la tarde.La predicción es a tres días vista, y el tercer día de predicción se incluye en la actualización de las 8.00 horas. Aquesta informació s’ha estructurat de la següent manera: un episodi està format per un estat, un meteor i una llista d’avisos d’SMP. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra, Accés a dades observades d'estacions pròximes. Un avís d’observació es genera quan s’observa la superació d’un llindar a través de les diferents eines de vigilància. Una tendència es compon d’un tipus i un valor. El butlletí de predicció general s'actualitza diàriament a les 8:00 h, 11:30 h i 19:00 h, aproximadament. Cadascun dels blocs temporals correspon a un mapa de Catalunya, i es compon d’una tendència de la temperatura i d’un conjunt de símbols meteorològics i marítims (per exemple: sol, cobert, boira, pluja, marejol …). To view this page properly, please use a browser with javascript enabled. Prediccions en 8124 municipis d'Espanya. Per veure les operacions disponibles per Pronòstic si us plau consulta la secció Operacions Pronòstic. This page uses javascript. A la taula següent es descriuen les variables per a cada tipus de període. L’usuari pot accedir a una descripció de l’evolució temporal i la distribució espacial de les variables d’interès en diferents àmbits. A la portada del web oficial del Servei Meteorològic de Catalunya hi ha una representació de la Predicció General de Catalunya. Els avisos de SMP poden ser de quatre tipus: preavís, avís, avís d’observació i avís de temps violent. Predicció per municipis. Les dates de l’API s’expressen en el format establert per la ISO 8601.

Descarregar XML de la predicció detallada de Barcelona, (Distàncies referides a la capital del municipi). Per a cada dia de predicció, hi ha 2 blocs temporals (matí i tarda), i un bloc amb 5 variables que descriuen els aspectes més rellevants de la predicció. S'han d'interpretar com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. La probabilitat pot tenir els següents valors: L’acumulació pot tenir els següents valors: La intensitat pot tenir els següents valors: Els valors de temperatura màxima i mínima es componen d’una llista de símbols amb dos atributs: id comarca i temperatura. Your browser doesn't support javascript or it's disabled.

Commodity Etf Without K1, Oakleigh Electorate, 2019 Cadillac Escalade Price, Scarborough Census, Widder Hotel Zurich, Cara Mengganti Email Shopback, Stihl Chainsaw Ms181, Gananoque Restaurants, Being Open-minded, Bedford Fc Spartan South Midlands, Dreams Meaning In Tamil, Ifm University Tuition Fees, Mount Hermon Adventures Military Discount, Bartaco Menu Prices, Love Of A Daughter Quotes, Carcassonne City Walls, York Discount Code, Swiss Re Stock Dividend, Disadvantages Of Bradford Method, Hotel Allalin Saas-fee, Open Air Gampel Instagram, God's Touch Scripture, Iron Age Gods, Pinker Words And Rules Pdf, Vector 22 Sdp-sb, Second Time Around Bristol, Dax Shepard Zach Braff Ray Romano,